Contact

Contact

Aangenaam lunchen met pasta of een croque

‘Bij Julieke’ bent u welkom voor meer dan enkel belegde broodjes. U kan bij ons ontspannen aanschuiven voor de lunch. Op onze menukaart zal u een gevarieerde selectie van snacks vinden om u en uw gasten te verwennen.

Knapperige croques

In onze broodjeszaak in Hoevenen komt u gerust langs voor knapperige croques. Wij maken ze à la minute nadat u uw bestelling heeft doorgegeven.

Onze croques zijn erg divers met klassiekers als croque:

  • madame
  • vide
  • bolognaise
  • Hawaii 

Een gewone croque met garnituur of uit het vuistje vindt u uiteraard ook bij ons. Of proef eens van onze smaakvolle toast kannibaal.

Zachte pasta

U ontdekt Italië op uw bord wanneer u ‘Bij Julieke’ voor één van de pasta’s gaat. Hiervoor heeft u de keuze uit onze spaghetti of lasagne. Een aanrader is zeker de spaghetti met gehakt én groenten. Maar er zijn nog meer mogelijkheden voor u. Voor de lunch in Hoevenen serveren wij eveneens omeletten, een uitsmijter of verse soep.

Verse pannenkoeken

Versheid is zoals reeds aangegeven erg belangrijk in onze keuken. Om dit te ervaren, moet u ongetwijfeld voor onze pannenkoeken kiezen. Deze worden gemaakt van ons eigen bereid deeg. Als lunch of voor een vieruurtje met koffie en thee, onze pannenkoeken zullen u erg smaken. Andere desserts, zoals een chocobroodje, rijsttaartje of appelflap, bestelt u ook bij ons.

Contact

Alleen, met vrienden of met uw zakenpartner, vlot en lekker lunchen doet u door een tafeltje in onze zaak in te reserveren.

Bij Julieke
Contacteer ons!
03 295 72 55