Contact

Contact

Broodjes bestellen

In onze broodjeszaak ‘Bij Julieke’ in Hoevenen laten wij het aan u over hoe en wanneer u uw belegde broodjes wil opeten. U kan onze lekkere broodjes consumeren in onze zaak of u komt ze gewoon bij ons afhalen. Maar wanneer u minder tijd heeft komen wij gewoon naar u.

Broodjes bestellen

Een handige service waarvoor u op ons kan rekenen, is broodjes bestellen via de telefoon zodat wij ze tegen het afgesproken tijdstip bij u leveren. U hoeft de deur niet uit en u haalt een makkelijke lunch in huis met broodjes die altijd zullen smaken. Het enige wat u hoeft te doen, is tijdig uw bestelling doorgeven zodat wij ze kunnen klaarmaken.

Stipte levering voor bedrijven

De broodjes leveren op het gewenste adres is uiteraard een interessante dienst voor de bedrijven in de buurt. Uw werknemers kunnen altijd een lekker broodje bestellen dat ze tijdens de middagpauze kunnen opeten. Of wanneer u als bedrijfsleider geen tijd heeft, gasten ontvangt of een werklunch voorziet, vormen broodjes een eenvoudige maar smaakvolle oplossing.

Leveren in de haven

Bestel op tijd uw broodjes en wij zorgen ervoor dat ze vers en op tijd bij u zijn. ‘Bij Julieke’ levert in een ruime regio rond de zaak. Bedrijven en particulieren kunnen op onze leveringsdienst rekenen wanneer ze in Hoevenen, Kapellen, Stabroek en het havengebied van Antwerpen verblijven. Zeker voor de bedrijven in de haven zal een broodje een welgekomen versnapering zijn.

Contact

Broodjes bestellen in Hoevenen? Bel meteen naar ‘Bij Julieke’.

Bij Julieke
Contacteer ons!
03 295 72 55