Contact

Contact

Proeven van smaakvolle broodjes

Zin in verse broodjes? In Hoevenen moet u niet lang zoeken voor een geschikte broodjesbar. ‘Bij Julieke’ wordt u hartelijk ontvangen en kan u rustig uw keuze maken uit ons uitgebreid assortiment aan belegde broodjes. Al onze broodjes en andere snacks voor de lunch worden bereid met dagverse ingrediënten.

Broodjes afhalen

Afhankelijk van uw agenda en beschikbare tijd kan u bij ons uw broodje ter plaatste consumeren of komen afhalen. Wanneer u tijdig uw broodjes bestelt, kan ons team uw bestelling ook leveren in de regio van Hoevenen. Maar als u rustig wenst te eten, komt u gerust met uw vrienden of vriendinnen een hapje eten in onze zaak.

Van ontbijt tot lunch

Een broodje kan op ieder moment van de dag smaken. Kom het daarom afhalen wanneer u naar uw werk vertrekt of kom bij ons gezellig een broodje eten op het einde van de dag. Maar ook op andere tijdstippen staat de tafel voor u gedekt ‘Bij Julieke’. Wij serveren namelijk ook heerlijke ontbijten en lunchen wordt eveneens een plezier bij ons.

Makkelijk parkeren

‘Bij Julieke’ heeft u altijd wel een plaatsje om te blijven eten. Onze zaak telt achttien zitplaatsen waar u met uw gasten aangenaam kan lunchen. Breng zeker ook uw zakenpartners mee voor een lekker en snel broodje op de middag. Voor hen en voor alle andere bezoekers is er gratis Wifi voorzien. Parkeren doet u vlot op het kerkplein aan onze broodjeszaak.

Contact

Gaan eten of uw broodje gaan afhalen, het is allemaal naar uw voorkeur wanneer u vandaag nog langs ‘Bij Julieke’ gaat.

 

 
Bij Julieke
Contacteer ons!
03 295 72 55