Contact

Contact

Belegde broodjes met verse producten

Ontbijten, belegde broodjes of snacks, op onze prijslijst vindt u een uitgebreid assortiment aan gerechten. ‘Bij Julieke’ in Hoevenen worden al deze bereidingen gemaakt met verse producten. Bij ons staat de smaak voorop zodat u tevreden bent over onze service.

Heerlijke broodjes

Voor iedereen zijn smaak hebben wij een broodje in ons aanbod. De broodjes worden gesmeerd in diverse grootten en u kan er zeker een smos van laten maken. De liefhebbers van vlees hebben een ruime keuze met onder andere een broodje Mexicano, pitta of rosbief. Maar wie meer voorstander is van kazen of zelfs vis vindt bij ons het gewenste broodje.

Interessante spaarkaart

Onze trouwe klanten zetten wij op tijd en stond eens graag in de bloemen. Hoe kunnen we dit beter doen dan met een broodje? Hiervoor maken wij gebruik van een spaarkaart. Bij ieder broodje dat een klant besteld, geven wij een stempel op de kaart. Wanneer u twaalf stempels heeft verzameld, krijgt u een gratis broodje naar keuze.

Het broodje van de week

Ondanks ons ruim aanbod van broodjes en snacks voor de lunch willen wij ‘Bij Julieke’ geregeld met iets extra’s komen. Onze klanten aangenaam verrassen moet er geregeld bijzijn. Daarom bedenken wij iedere week ‘het broodje van de week’. Dit speciaal samengesteld broodje is buiten deze ene week niet verkrijgbaar. Hou het zeker in de gaten.

Contact

Voor heerlijke belegde broodjes in Hoevenen bezoekt u ‘Bij Julieke’. Proef meteen de verse ingrediënten.

Bij Julieke
Contacteer ons!
03 295 72 55